vochtproblemen oude huizenVochtproblemen oude huizen oplossen?

Dit mooie vakantiehuis van meer dan 100 jaar op het platteland had vochtproblemen voor een langdurige tijd die alleen maar verslechterden na verloop van tijd.

De metingen toonden duidelijk optrekkend vocht in verschillende delen van de keuken.

vochtproblemen oude huizen

 

 

De klanten hadden uiteindelijk gekozen voor de Aquapol systeem voor optrekkend vocht omdat ze een permanente oplossing voor het probleem wilden hebben.

Ze wilden niet een mechanische methode voor vochtbestrijding gebruiken omdat er gaten in de muur moesten geboord moesten worden. Ook gaat een mechanische oplossing gepaard met veel lawaai, is arbeidsintensief en dus duur.vochtproblemen oude huizen

Ook is er een grote kans op scheuren door verzakking, in het bijzonder bij ramen en deuren, doordat het metselwerk over de metalen platen kan gaan schuiven.

 

Bekijk hier de vergelijkingstabel tussen de verschillende oplossing vochtproblemen in oude huizen.

Hoe werkt het Aquapol systeem voor vochtproblemen in oude huizen?

 

Het Aquapol apparaat zendt een heel specifieke frequentie uit die invloed heeft op watermoleculen. Door het Aquapol-energieveld bewegen de watermoleculen in de muren naar beneden, tegen de capillaire werking van de muur in, terug de grond in.

Met als gevolg: uw muren worden droog en blijven droog, zolang het apparaat geïnstalleerd is. Het verbetert ook sterk de luchtkwaliteit in uw woning en het opgewekte veld heeft geen enkele negatieve invloed op uw gezondheid.

Voor meer informatie over de werking van het systeem: klik hier om de brochure te downloaden.

 

Bel of klik hier voor gratis advies of analyse van uw vochtprobleem.
Bel 035-5311104 of stuur een e-mail naar info@aquapol-holland.nl